Επισκευή πολυτελών κατοικιών

 

Η εταιρεία κατασκευής και ανακαίνισης ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει ανακαίνιση και πλήρη επισκευή στη βίλα σας. Τα πολυτελή ακίνητα απαιτούν αντίστοιχη προσέγγιση, την οποία παρέχουμε. Κατά την υπογραφή μιας σύμβασης μαζί μας για την επισκευή σπιτιού, ένα πακέτο προσφοράς θα μπορούσε να είναι ως εξής:

 ●  Πλήρης ανακαίνιση

 ●  Ανασχεδιασμός νέας βίλας.

 ●  Ανασυγκρότηση και αναστύλωση του σπιτιού, όταν χρείαζεται εκ νέου σχεδιασμός, εγκατάσταση συστημάτων καλωδίωσης τηλεπικοινωνιών, εγκατάσταση εξαερισμού.

 ●  Αποκατάσταση της βίλας, η οποία έχει μοναδικά ή ιστορικά πολύτιμα αντικείμενα.

 ●  Βάψιμο (εξωτερικά και εσωτερικά).

 ●  Επείγουσες επισκευές βίλας.

 ●  Η χρήση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής (ηλιακοί συλλέκτες, φίλτρα καθαρισμού, κλπ).

 ●  Κατασκευή και αποκατάσταση σε πισίνες, συντριβάνια, χαμάμ, σάουνες, λουτρά.

 ●  Επισκευές και ανακαινίσεις σε αποθήκες.

 ●  Ξεχωριστή αναδιαμόρφωση μπάνιου, κουζίνας, καθιστικού


Κατά κανόνα, η επισκευή σπιτιού υψηλής ποιότητας στη Θεσσαλονίκη δεν είναι οικονομική, αλλά εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όχι μόνο τα δομικά υλικά από τις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο, αλλά και να τα αγοράσουμε φθηνότερα για τον πελάτη μας από ό, τι αξίζουν στις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας από καιρό συνεργάζεται, για την επισκευή σπιτιών, με τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως στη χώρα μας έτσι και σε άλλες χώρες, γι' αυτό προμηθευόμαστε τα προϊόντα τους σε οικονομική τιμή.

Μια ειδική υπηρεσία: & laquo? Ανασυγκρότηση του σπιτιού, συγκεκριμένα βίλας που κάποτε ήταν κομψή δομή, αλλά λόγω της ηλικίας ή της έλλειψης σύγχρονων ανέσεων δεν εξυπηρετεί τους σημερινούς ιδιοκτήτες. Δημιουργώντας κατοικίες που ακολουθούν την τελευταία λέξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, θα κάνουμε τη βίλα σας να είναι μια πραγματικά υπέροχη δημιουργία.

Συχνότερα απαιτείται η ανακαίνιση των παλιών σπιτιών, γιατί η τεχνολογική πρόοδος δημιουργεί υπόβαθρο για νέες ανέσεις και το στυλ της μόδας στο σχεδιασμό υπαγορεύει τους δικούς του όρους. Μια πολύ δημοφιλής τάση τώρα είναι η βιοκλιματική αρχιτεκτονική, που περιλαμβάνει την εισαγωγή συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας, η βίλα σας θα είναι όχι μόνο μοντέρνα και πολυτελής, αλλά θα είναι πιο ανεξάρτητη με δικό της δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Πολλή προσοχή στο έργο μας ,για την επισκευή των σπιτιών, δίνεται στην αποκλειστική σχεδίαση, στην εξωτερική αισθητική των χώρων, γιατί σε μια πολυτελή κατοικία όλα θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και σχεδίασης! Όταν θα έχουμε συνάψει σύμβαση για την ανακαίνιση του σπιτιού, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα της επιλογής σας. Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε οποιοδήποτε πακέτο, μιας και η μεμονωμένη προσέγγιση είναι προνόμιο μας. Αν νομίζετε ότι η κατοικίας σας χρειάζεται αναβάθμιση ή αλλαγή, τηλεφωνήστε μας και θα κάνουμε την βίλα σας αριστούργημα!