Επισκευή στούντιο

 

Η εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ προσφέρει ποιοτική και οικονομικά αποδοτική επισκευή των στούντιο στη Θεσσαλονίκη από υλικά του πελάτη ή με δικά μας, που δημιουργήθηκαν από τους σχεδιαστές μας ή για το συγκεκριμένο σχεδιασμό του έργου. Οποιαδήποτε από τις ιδέες σας, μπορούμε να την ενισχύσουμε με τις δεξιότητες και την εμπειρία μας. Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε να έχετε την κατοικία που ονειρευόσασταν!

Οι ομάδες μας εργάζονται γρήγορα και ομαλά. Ένα από τα δυνατά μας σημεία είναι η ταχύτητα και η επικαιρότητα των επισκευών στούντιο, τα οποία θα καθορίζονται στη σύμβαση. Εάν επιλέξετε την εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ως εκτελεστή των ονείρων σας για την επισκευή και δημιουργία ενός μοναδικού, άνετου χώρου, η συνεργασία μας θα είναι ως εξής:

 1. Επικοινωνείτε μαζί μας και αποστέλλονται ειδικοί στο χώρο σας.

 2. Σύνταξη του σχεδιασμού του έργου, εκτίμηση κόστους και υπογραφή συμβολαίου για την επισκευή του στούντιο.

 3. Ξεμοντάρισμα και φινίρισμα

 4. Κατασκευή συστημάτων μηχανικής και τηλεπικοινωνίας

 5. Αντικατάσταση των παραθύρων και θυρών (προαιρετικό).

 6. Δομικά έργα.

 7. Υπογραφή για την πράξη παράδοσης και προϋπολογισμού.

Ο καθένας προσπαθεί να κάνει την επισκευή στο στούντιο του όσο πιο οικονομικά γίνεται. Εμείς με την πρώτη επαφή με τους πελάτες μας, εκτιμούμε και δίνουμε εκπτωτικές τιμές. Μπορούμε να κάνουμε την επισκευή του στούντιο σας με αρκετά χαμηλό κόστος, διότι τα υλικά κατασκευής μας παρέχονται με ευνοϊκούς όρους από μακροχρόνιους εταίρους, όπως από άλλες χώρες έτσι και από εγχώριες επιχειρήσεις. Ονειρεύεστε ένα ασυνήθιστο σχέδιο? Μπορούμε να αναπτύξουμε τον σχεδιασμό του έργου για σας και να κάνουμε την επισκευή του στούντιο στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το σχέδιο που καταρτίστηκε από τους ειδικούς μας στο σχεδιασμό. Υπάρχουν ιδέες? Οι επαγγελματίες της εταιρείας ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ μπορούν να δώσουν ζωή στα πιο τρελά όνειρά σας!

Το προσωπικό της εταιρείας μας έχει την μεγαλύτερη εμπειρία στις ειδικότητες του τομέα των κατασκευών και της μηχανικής, έτσι οποιαδήποτε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί από την ποιότητα των εργασιών επισκευής εξαρτάται το χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη επισκευή. Στην περίπτωση της συνεργασίας μαζί μας, θα πάρετε όχι μόνο μια οικονομική επισκευή, αλλά και το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμά της. Το στούντιο σας, μπορεί να μετατραπεί σε βολικό και άνετο κατάλυμα, με την παραγγελία μιας μερικής ή πλήρους επισκευής της αρεσκείας σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος βραχυπρόθεσμα, με μέγιστη οικονομία.