Επισκευή πολυτελών κατοικιών

 

Η εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ παρέχει οικονομική και αποδοτική επισκευή του σπιτιού σας, με τις χαμηλότερες τιμές των υλικών της αγοράς. Θα κάνουμε το σπίτι σας άνετο, ζεστό, αξιόπιστο. Με τις μοντέρνες και σύγχρονες λύσεις που προσφέρουμε, μπορούμε να κάνουμε το σπίτι σας όμορφο και μοντέρνο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αν θέλετε πολυτελή ανακαίνιση εξοχικού σπιτιού, βίλας, ιδιωτικής κατοικίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε μας θα βρείτε ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου, τα υλικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ελλάδα και από άλλες χώρες του κόσμου, τέλεια εκτελεσμένα μηχανικά και κατασκευαστικά έργα.

Πολλοί θεωρούν την ανακαίνιση του μπάνιου, της κουζίνας ή ολόκληρου του σπιτιού εντελώς δαπανηρή περιπέτεια και συνεχίζουν να συμβιβάζονται με την ξεθωριασμένη ταπετσαρία, το τρίξιμο στο πάτωμα και την βαρετή εσωτερική διακόσμηση. Μην το κάνετε! Μπορείτε να επιδιορθώσετε ή να επισκευάσετε την κατοικία σας σε αρκετά οικονομική τιμή. Ταυτόχρονα όμως ή ολοκληρωτική αλλαγή του σπιτιού μπορεί να είναι πιο συμφέρουσα από την τμηματική αντικατάσταση, γιατί η συνολική τιμή μειώνεται όσο μεγαλώνει ο όγκος εργασίας.

Πραγματοποιούμε την ακόλουθη σειρά των εργασιών κατασκευής και επισκευής:

 ●  Γενική επισκευή των παλαιών κατοικιών με την αλλαγή ή την εγκατάσταση συστημάτων μηχανικής και τηλεπικοινωνιών.

 ●  Εσωτερική ανακαίνιση του εξοχικού σπιτιού, αρχοντικού, ή οποιουδήποτε κατοικημένου σπιτιού.

 ●  Εξωτερικές επισκευές των προσόψεων του κτιρίου, ορόφου, υπογείου, στέγης.

 ●  Διακοσμητικά φινιρίσματα από φυσική πέτρα, ξύλο.

 ●  Επισκευή σε πισίνες, σάουνες, λουτρά.

 ●  Η αντικατάσταση ή επισκευή των θυρών και παραθύρων.

 ●  Αλλαγή δαπέδου.

 ●  Αποκατάσταση μπαλκονιών.

 ●  Εγκατάσταση και επισκευή των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης, εξαερισμού, θέρμανσης.

 ●  Μερική ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, αντικατάσταση του μπάνιου, τουαλέτας, ντους, υδραυλική εγκατάσταση.

Προκειμένου η τελική τιμή της επισκευής του σπιτιού να είναι όσο οικονομική θέλετε δείτε τον κατάλογο με υλικά μας. Σε μας θα βρείτε τόσο εγχώρια όσο και εισαγόμενα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα και έχουν τη διασφάλιση της ποιότητας, όπως και οι υπηρεσίες μας. Το προσωπικό της εταιρείας μας θα σας προσφέρει τις πιο οικονομικές επιλογές για την επισκευή του σπιτιού σας. Μετά από το αίτημα σας, αναλαμβάνουμε την σύγχρονη υψηλής ποιότητας επισκευή του σπιτιού σας γρήγορα και αξιόπιστα. Επιπλέον, παρέχουμε λοιπές υπηρεσίες και για την διάταξη του χώρου γύρω από το σπίτι, οι οποίες περιλαμβάνουν περίφραξη, παρκινγκ, χώρο αναψυχής, μπάρμπεκιου, πισίνα και ούτω καθεξής. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα άνετο, ανακαινισμένο σπίτι με όλες τις ανέσεις. Αφήστε το να σας ευχαριστεί κάθε μέρα!