Επισκευή κτιρίων

 

Η εταιρεία κατασκευής και επισκευής κατοικιών και μη οικιστικών εγκαταστάσεων ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για το έργο επισκευής σε ιδιώτες και οργανισμούς. Αναλαμβάνουμε τις επισκευές στην πόλη της Θεσσαλονίκης οποιασδήποτε πολυπλοκότητας: πλήρη ή μερική. Οι πελάτες μας, συμπεριλαμβάνουν κυβερνητικούς φορείς, διάφορες επιχειρήσεις, απλούς πολίτες που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται για την ποιότητα του έργου και την αξιοπιστία μας. Είμαστε πολύ περήφανοι γι 'αυτό και καλούμε τους νέους πελάτες να συνάψουν σχέση συνεργασίας μαζί μας. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε, γιατί πρωταρχικό μέλημα μας είναι να μείνετε ευχαριστημένοι.


Επισκευή καταστήματος ή γενικά καταστημάτων λιανικής πώλησης

Κάθε κατάστημα θα πρέπει να είναι ελκυστικό για τους πελάτες του. Επειδή στα καταστήματα μπαίνουν εκατοντάδες κόσμου κάθε μέρα, πρέπει να υπάρχει σωστή σχεδίαση του χώρου, ώστε να προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Η υψηλή επισκεψιμότητα όμως, έχει σαν αποτέλεσμα να φθείρονται γρηγορότερα τα υλικά και οι επιφάνειες, ειδικά το δάπεδο. Στην εταιρεία μας έχουμε διαθέσιμα διάφορα πακέτα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους επισκευής καταστημάτων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τόσο υλικά με υψηλή αντοχή στη φθορά και στο ξεθώριασμα, όσο και ειδική τεχνολογία για την εφαρμογή τους, έτσι ώστε η επιλογή του σχεδιασμού σας να παραμείνει αμετάβλητη για πολλά χρόνια.

Επισκευή φαρμακείου, ιατρείου

Οι ιδιαίτερες ιατρικές εγκαταστάσεις απαιτούν υψηλή χρηστικότητα και εσωτερική διακόσμηση που να είναι εύκολη και γρήγορη στη καθαριότητα της. Η πολυπλοκότητα αυτού του έργου έγκειται στο γεγονός ότι η επισκευή του γραφείου του ιατρού ή του φαρμακείου θα πρέπει να γίνει με τη χρήση ανοιχτόχρωμων υλικών. Η εξασφάλιση της καθημερινής καθαρότητας και αποστείρωσης των υλικών αυτών, μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση συγκεκριμένων δομικών και τεχνικών υλικών, τα οποία μετά την τοποθέτηση τους θα είναι εύκολο να καθαριστούν. Στην ποιοτική επισκευή φαρμακείου και άλλων εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης που πραγματοποιούμε λαμβάνουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες των ηλεκτρικών, μηχανικών και λοιπών συστημάτων. Υλικά που συχνότερα χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιοχές είναι το κεραμικό πλακάκι ή τα πλακάκια από γρανίτη.

Επισκευή κτιρίων, εργοστασίων

Στις βιομηχανικές επιχειρήσεις και γενικά σε ειδικές μονάδες παραγωγής τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να καλύπτουν τους τοίχους, τα ταβάνια, τα πατώματα υπόκεινται σε διαφορετικούς βαθμούς φθοράς. Η φθορά αυτή μπορεί να περιλαμβάνει μια συνεχής δόνηση, ακουστικά κύματα, σκόνη, βρωμιά, αέριες εκπομπές και ούτω καθεξής. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή κτιρίων και εργοστασίων στη Θεσσαλονίκη οικονομικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα με υψηλής ποιότητας υλικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η οποιαδήποτε καθυστέρηση στο έργο της επισκευής θα έχει ως επακόλουθο την ζημία της εταιρείας, οπότε να είστε σίγουροι πως οι εργασίες γίνονται γρήγορα και ποιοτικά και οι ημερομηνίες παράδοσης τηρούνται με ακρίβεια.

Επισκευή γραφείου

Το γραφείο αποτελεί το "πρόσωπο" της Εταιρείας, γι 'αυτό πρέπει να έχει ένα επίσημο στυλ, να είναι όμως και άνετο. Αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα και την εμπιστοσύνη των εταίρων. Κανείς δεν θέλει να έχει σχέσεις συνεργασίας με μια εταιρεία, το γραφείο της οποίας μοιάζει άθλιο και ερειπωμένο. Προσφέρουμε μοντέρνα, υψηλής ποιότητας επισκευή γραφείου, μετά την οποία κανείς δεν θα έχει καμία αμφιβολία για την σοβαρότητα και την κερδοφορία της επιχείρησης. Στη διακόσμηση χρησιμοποιούμε φυσικά, ασφαλή υλικά, έτσι ώστε η υγεία και η αποδοτικότητα του προσωπικού του γραφείου να είναι ασφαλής.

Επισκευή πολυκατοικίας και ξενοδοχείου

Πραγματοποιούμε εσωτερικές ή εξωτερικές επισκευές σε πολυκατοικίες της Θεσσαλονίκης. Οι επισκευές που μπορεί να γίνουν περιλαμβάνουν και τα μηχανικά-επικοινωνιακά συστήματα: ανελκυστήρα, εξαερισμό, υδραυλικά, αποχέτευση, σύστημα ασφαλείας, και τα λοιπά. Μπορεί επίσης να γίνει πλήρης ή μερική επισκευή, δηλαδή, αντικατάσταση των σωλήνων, καλωδίων, ενίσχυση δαπέδων, αναβάθμιση της οροφής ή διάφορα φινιρίσματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραγγείλετε ταπετσαρία ή βάψιμο του σπιτιού. Οι τιμές είναι ανάλογες με το είδος των εργασιών και δίνονται στον καθένα πελάτη μετά τον σχεδιασμό και την εκτίμηση του τύπου της επισκευής.

Για όλες τις εργασίες μας, καθώς και για τα οικοδομικά υλικά από τον κατάλογό μας, δίνεται εγγύηση. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί πρωτότυπες κατασκευές και λεπτομερής και ποιοτική επισκευή παντός τύπου σε οποιοδήποτε χώρο με την χρήση της προηγμένης τεχνολογίας και τον καινοτόμο εξοπλισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε σίγουροι για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!