Κατασκευή μονοκατοικιών

Σήμερα, στην Ελλάδα, η οικοδόμηση μονοκατοικιών και γενικά χαμηλών οικοδομών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και έχει παρουσιάσει αύξηση. Τα κτίρια της Θεσσαλονίκης έχουν διάφορα ύψη. Χαμηλά οικοδομήματα μπορεί να υπάρχουν τόσο μέσα στην πόλη όσο και στα προάστια. Κατά κανόνα, κτίρια χαμηλής κατασκευής παραγγέλνουν οι ιδιώτες ή οι εμπορικές εταιρείες για να γίνουν μαγαζιά, καφετέριες ή φαρμακεία.

Σαφώς και σε σπίτια, όπως είναι οι μονοκατοικίες είναι πιο βολικό και άνετο να ζει κανείς, εκτός αυτού πιο εύκολα επισκευάζονται. Επίσης είναι δυνατόν να οργανώσεις με τον ίδιο τρόπο και τον εξωτερικό χώρο γύρω από το σπίτι, φέρνοντας την άνεση και έξω από την οικία. Η συντήρηση και η κατασκευή μονοκατοικιών και γενικά χαμηλών κτιρίων είναι πιο εύκολη και απλή διαδικασία, γι' αυτό και η κατασκευή τους έχει λιγότερο κόστος.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των μονοκατοικιών είναι ότι για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά. Η διαδικασία της οικοδόμησης σπιτιών με 2-3 ορόφους από την εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

 ●  Τοποθέτηση θεμελίων. Εφαρμόζονται οι τεχνολογίες της μονολιθικής και της πασσαλόπηκτης θεμελίωσης.

 ●  Ανέγερση τοίχων. Χρησιμοποιούνται τσιμεντόλιθοι.

 ●  Τοποθέτηση της οροφής. Για αυτόν τον σκοπό ταιριάζουν τέλεια τα κεραμίδια με υψηλή λειτουργική απόδοση και τέλεια ηχομόνωση.

Για οποιαδήποτε οικοδόμηση σπιτιών με 2-3 ορόφους ή 20-όροφων κτιρίων είναι αναγκαία η τήρηση των πρότυπων κατασκευής, η συμμόρφωση με τους κανόνες πολεοδομίας και των τεχνικών κανονισμών. Η εσωτερική διαρρύθμιση των δωματίων και όλοι οι άλλοι χώροι οργανώνονται με σκοπό τη μέγιστη άνεση των πελατών μας. Παράλληλα κατασκευάζονται τα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης και ότι άλλο είναι απαραίτητο.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των μονοκατοικιών η ομάδα των ειδικών μας τηρεί αυστηρά όλες τις προβλεπόμενες τεχνολογίες και την κατάλληλη χρήση ορισμένων οικοδομικών υλικών. Η τήρηση των προθεσμιών, η αυστηρή τήρηση του σχεδίου του έργου και η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας είναι τα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας στην κατασκευή μονοκατοικιών, όπως και στην κατασκευή οποιουδήποτε είδους κτιρίου. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες των τελικών μας έργων.