Ανακαίνιση διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη

 

Η εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (SIMEONIDIS) κάνει επισκευές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχετε επιλέξει.
Η εταιρεία πραγματοποιεί επισκευές σε διάφορα επίπεδα: οικονομικό και πολυτελείας. Μπορούμε να τοποθετήσουμε οποιαδήποτε κουφώματα, ειδικό φωτισμό, όπως σποτάκια ή κρυφό φωτισμό, καλοριφέρ, κλιματιστικά και εγκατάσταση τηλεπικοινωνιών.

Ο βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε το μέγιστο εύρος των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, οι οποίοι θα αποφασίσουν να συνάψουν σχέση συνεργασίας μαζί μας με σκοπό να ανακαινίσουν το διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη και έτσι να κερδίσουν μια άνετη, ζεστή, αξιοζήλευτη κατοικία. Όλα τα στελέχη μας διαθέτουν δεξιότητες, τεχνογνωσία και εμπειρία. Έτσι έχουν την ευχέρεια να πραγματοποιούν οποιεσδήποτε εργασίες για την επισκευή διαμερισμάτων στο σύνολό τους. Μπορείτε να παραγγείλετε:

 ●  Πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος.

 ●  Επισκευή του μπάνιου.

 ●  Επισκευή κουζίνας.

 ●  Επισκευή του σαλονιού.

 ●  Επισκευή υπνοδωματίων.

 ●  Αποκατάσταση σε μπαλκόνια και βεράντες.

 ●  Ορισμένες εργασίες συντήρησης, όπως σε πλακάκια ή παρκέ δάπεδα.

Αν σκέφτεστε το πώς να κάνετε μια κερδοφόρα υψηλής ποιότητας επισκευή του διαμερίσματος σας, που να διαρκεί στο χρόνο, τότε θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά την συνεργασία σας με την εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ. Μπορείτε να πάρετε αυτό που ψάχνατε! Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε ανάπλαση, κατόπιν αιτήματος, ούτως ώστε να είναι στη διάθεση σας ποικίλες σχεδιαστικές ιδέες, ακόμη και οι πιο εξαιρετικά τολμηρές. Είναι πάντα χαρά μας να συνεργαζόμαστε με νέους πελάτες, γι' αυτό δημιουργούμε τις πιο ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας με όλο και πιο συμφέροντα πακέτα επισκευής !

Μετά την εκτέλεση των εργασιών επισκευής, εγκατάστασης και τοποθέτησης δικών μας υλικών, παρέχεται πάντα μια περίοδος εγγύησης, που ισχύει από τη στιγμή της παραλαβής του ανακαινισμένου διαμερίσματος. Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Χάρη στο γεγονός ότι, έχουμε συμβόλαια με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο των οικοδομικών υλικών και των κατασκευαστικών εξοπλισμών τελευταίας τεχνολογίας, το κόστος τους είναι πολύ χαμηλότερο σε μας από ό, τι στην αγορά. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, εκτελεσμένες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επιλογή άριστων υλικών τοποθέτησης σε πολύ πιο χαμηλές τιμές απ’ ότι της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο εσείς κερδίζετε μία ποιοτική και οικονομική ανακαίνιση με ακριβή ημερομηνία παράδοσης του διαμερίσματός σας. Όσον αφορά εμάς, θα σας δοθεί μια εκτίμηση του κόστους του σχεδιασμού της δικής σας επιλογής, επαγγελματική και λεπτομερής, άριστα εκτελεσμένη επισκευή του διαμερίσματος, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις σας.