Η επισκευή σπιτιών

 

Η επισκευή σπιτιών, διαμερισμάτων, γραφείων και επιχειρήσεων είναι μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (SIMEONIDIS ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) σε κατοίκους των πόλεων, χωριών και εξοχικών κατοικιών. Πραγματοποιούμε επισκευές σε κτίρια και οικήσιμα διαμερίσματα και σπίτια. Επίσης αναλαμβάνουμε μια πλήρη ανακατασκευή των εσωτερικών δαπέδων. Η πολυπλοκότητα της ανακαίνισης του σπιτιού σας δε μας φοβίζει, καθώς η εταιρεία μας διαθέτει την πλήρη εμπειρία σε όλα τα θέματα κατασκευής και επισκευής. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες των ειδικών μας, τα υλικά και ο εξοπλισμός μας μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία, ακόμη και την πιο περίπλοκη επισκευή του διαμερίσματος ή σπιτιού.

Με την οικοδόμηση νέου σπιτιού μπορούμε να περιορίσουμε τον καλλωπισμό, που χρειάζεται ένα παλαιό οίκημα. Σπίτια, τα οποία είναι άνω των 20 ετών απαιτούν μια γενική ανακαίνιση που περιλαμβάνει για παράδειγμα την ενίσχυση των δαπέδων και άλλες σημαντικές αλλαγές. Επίσης αν έχετε αγοράσει ένα σπίτι ή διαμέρισμα, αλλά θέλετε να κάνετε μόνοι τον σχεδιασμό του, εμείς θα σας βοηθήσουμε σε αυτό. Η υπηρεσία αυτή δεν είναι ακριβή.

Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε εργασίες επισκευής σε μη οικήσιμα κτίρια. Αν χρειάζεστε επισκευή του γραφείου, φαρμακείου, καταστήματος ή την επισκευή οποιουδήποτε χώρου μιας επιχείρησης, καλέστε χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι ειδικοί επαγγελματίες μας θα σας κάνουν μια γρήγορη και οικονομική επισκευή οποιουδήποτε τύπου σε οποιοδήποτε χώρο ζητήσετε. Μια επαγγελματική επισκευή σε εμπορικό χώρο: ξενοδοχείο, καφέ, γραφείο ή σε ένα σαλόνι ομορφιάς, οπωσδήποτε ανεβάζει την εικόνα της επιχείρησης και έτσι προσελκύει περισσότερη πελατεία. Επίσης συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησης και μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών.

Οι υψηλής ποιότητας, οικονομικές και αποδοτικές επισκευές των διαμερισμάτων και των σπιτιών που γίνονται από τους επαγγελματίες μας, έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι επισκευών άλλων κατασκευαστικών εταιρειών, και συγκεκριμένα:

 ●  Χαμηλό κόστος των εργασιών και των υλικών.

 ●  Βραχυπρόθεσμες επισκευές.

 ●  Προσεκτική αφαίρεση του παλιού φινιρίσματος.

 ●  Εργασία σύμφωνα με το συγκεκριμένο σχεδιασμό του έργου.

 ●  Χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

 ●  Χρήση καινοτόμου εξοπλισμού, εργαλείων και τεχνολογιών.

 ●  Εγγύηση για όλες τις εργασίες.

 ●  Ατομική προσέγγιση.

Αναλαμβάνουμε πλήρης ή μερική ανακαίνιση σε κατοικίες στη Θεσσαλονίκη με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Σε ριζική ανακαίνιση γραφείου ή κατοικίας, το είδος της εργασιών περιλαμβάνει τα εξής:

 ●  Αλλαγή στο μηχανικό σχέδιο

 ●  Ανάπλαση του χώρου

 ●  Η επιφάνειες καθαρίζονται από παλιά φινιρίσματα.

 ●  Ανακατασκευή των δαπέδων και των τοίχων.

 ●  Αλλαγή και μόνωση της οροφής.

 ●  Διεξάγονται προκαταρκτικές εργασίες για την ολοκλήρωση του χώρου

 ●  Φινίρισμα των επιφανειών

Η εταιρεία ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ πραγματοποιεί επίσης μερική επισκευή σε δάπεδα, σε πλακάκια, στο γύψο πρόσοψης και ούτω καθεξής. Επιπλέον μπορεί να κάνει επισκευή σε μεμονωμένα δωμάτια σε διαμέρισμα ή σε σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραγγείλετε ανακαίνιση της κουζίνας, και εμείς θα την επισκευάσουμε για σας με αποκλειστικό σχεδιασμό. Τα σύγχρονα υλικά που παρέχονται από την εταιρεία μας σε μεγάλη ποικιλία, έχουν υψηλή αντοχή στην υγρασία και στις υψηλές θερμοκρασίες.

Θέλετε να κάνετε επισκευή του μπάνιου, της ντουζιέρας, του WC? Εμείς θα σας προσφέρουμε εξαιρετικά, ανθεκτικά στην υγρασία υλικά από τους καλύτερους κατασκευαστές: ισπανικά και ιταλικά κεραμικά, γερμανικό δάπεδο, ελβετικό μείγμα φινιρίσματος. Έχουμε επίσης πολλές εγχώριες πρώτες ύλες, που δεν υστερούν σε ομορφιά και δύναμη. Διαθέτουμε πλούσια παλέτα χρωμάτων των διακοσμητικών υλικών που θα σας δώσει την δυνατότητα να υλοποιήσετε οποιοδήποτε σχεδιασμό επιθυμείτε.

Μπορούμε να επισκευάσουμε την κουζίνα, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, δηλαδή τους χώρους που βρίσκονται στο εσωτερικό του σπιτιού, καθώς και μεμονωμένες εξωτερικές μονάδες, όπως για παράδειγμα, μπαλκόνια, βεράντες, σοφίτες, ταράτσες και ούτω καθεξής. Απευθυνόμενοι σε εμάς με αίτημα επισκευής, θα έχετε τέλεια εκτελεσμένη επαγγελματική δουλεία τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού σας χώρου σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων. Μη διστάζετε! Τηλεφωνείστε!